Kloakdæksler, rendestenskarme og riste i standardmål og efter dine specialmål. Vi har Danmarks eneste produktion af brøndgods i smedejern, og kan dermed hurtigt og præcist levere brønddæksler, kloakriste og rendestenskarme, der matcher dine mål. Du kan bestille alle produkter sortmalede, galvaniserede eller uden overfladebehandling. Da vi har hele produktionen in-house har du også mulighed for at bestille produkterne i specielle materialer med specielle dimensioner og udformninger. Kontakt os og få mere at vide.

Brøndgods i smedejern

Vi er specialiserede i at levere brøndgods efter de mest moderne produktionsmetoder. Vi samarbejder i dag med udvalgte grossister om at levere brøndgods som fx firkantede kloakdæksler, afløbsriste, kloakriste og rendestenskarme i smedejern til både offentlige og private. Vi leverer desuden en lang række tilbehør (link) som fx brøndstiger, udluftningsrør og dækselløftere.

Kontakt os

Kontakt os (link) med din specifikke opgave. Vi leverer hurtigt og præcist efter dine mål og ønsker. Herunder finder du vores produktkatalog for brøndgods. Søger du et kloakdæksel eller en rist, der ikke har standardmål, kan du kontakte os på 47 52 87 00 eller på info@jejuncker.dk. Vi har stor erfaring i specialfremstillede brønddæksler(link) og andre produkter i smedejern.