International produktionsvirksomhed med rødder i danske håndværkstraditioner

Hos J.E. Juncker er vi specialiserede i at levere brønddæksler og rendestenskarme til offentlige og private virksomheder. Vi er en af de få virksomheder i Danmark, der har egen produktion af brøndgods i smedejern samt 3D-dimensionering som en naturlig del af designprocessen.

Med os som partner får du dybdegående rådgivning og konsulentbistand i hele processen. Vores arbejde er baseret på mere end 50 år i branchen og en lang række af projekter både i og udenfor Danmark.

Vi forstår jeres verden

Vi er altid i tæt dialog med vores kunder. Det sikrer, at vi forstår jeres behov og med kort varsel kan producere og levere lige præcis de varer, I efterspørger. Vi ønsker at være kendt for vores kvalitetsprodukter, vores gode produktdokumentation og vores personlige service.

Har I et behov eller et spørgsmål – kontakt os i dag.

Stor erfaring. Bred ekspertise.

J. E. Juncker har været en del af branchen siden 1965, og vi har dermed mere end et halvt århundredes erfaring i at producere brønddæksler, rendestenskarme og andet brøndtilbehør til det offentlige og private erhvervsliv.

Vi kender vores kunder og jeres behov. Og vi går ikke på kompromis med den vare, vi leverer. Vores ekspertise spænder fra de mindste detaljer i produktionen, som trækker tråde ud til den færdige løsning i både de små og de helt store projekter, som vores produkter indgår i.

Et godt eksempel er Facebooks datacenter i Odense, der valgte J. E. Juncker som samarbejdspartner.