+45 70 444 362 info@jejuncker.dk

Letvægtsdæksler

Velkommen helt ned i detaljen

Kontakt os i dag

Letvægtsdæksler

Vi specialfremstiller. I søvandsbestandigt aluminium med eller uden overfladebehandling. Efter mål og individuelle ønsker. Og stort set alt kan lade sig gøre. Vi vil i hvert fald gå langt for at finde en løsning, så længe den harmonerer med vores ønske om altid at levere et godt og funktionelt kvalitetsprodukt, der er til at betale.

BELASTNINGSKLASSER

1,5 tons og nedefter

Vi fremstiller aluminiumsdæksler i belastningsklassen A15 (1,5 tons). Alle dæksler bliver selvfølgelig udformet og produceret efter gældende standarder (E124) med fuld dokumentation

Je Juncker Design Wizard

Prøv vores prisberegner

Start prisberegner

UDSEENDE

Usynlige? Eller umulige at overse?

Vi kan både sørge for pulverlakering og eloxering, og I kan få jeres letvægtsdæksler i netop den farve, I ønsker. Skal de blende ind eller passe til omgivelser med et særligt look og design, kan vi fx montere egetræ eller mahogni på dækslerne.

Vi kan levere letvægtsdæksler, der er nærmest usynlige, men vi kan også sørge for, at de er helt umulige at overse. Det afhænger af, hvad I skal bruge.

Typer af låg

Har I brug for et overfalset brønddæksel, hvor lågpladen ligger ud over kanten? Eller er jeres behov snarere en boltet løsning med hængsel? Så laver vi det. Og alle vores løsninger er selvfølgelig designet og konstrueret med tanke på lav åbne- og lukkekraft – som udgangspunkt med et max. på 10-15 kg.

Sikkerhedsriste

Vi laver tre forskellige typer af sikkerhedsriste, der skal forhindre nedstyrtning i dybe brønde.

  • Aftagelig sikkerhedsrist, som blot løftes ud af det åbne dæksel. Dette er den billigste løsning.
  • Løst hængslet sikkerhedsrist, hængslet i samme side som låget. Kan holdes åben vha. en krog i det åbne låg.
  • Kombineret sikkerhedsrist og rækværk, hængslet modsat låget. Kan holde sig selv åben i lodret stilling og fungerer derfor som et rækværk. Der kan yderligere sættes afspærring op mellem det lodrette låg og den lodrette sikkerhedsrist, så brøndhullet er afspærret på alle fire sider.

Vandtætte, lufttætte og lugtfri brønddæksler

Har I brug for vandtætte brønddæksler, kan vi specialfremstille dæksler, der er vandtætte ved op til én meters vandsøjle i op til 24 timer. Vi kan også sikre både lugt- og lufttæthed.

Kondensisolering

Vores dæksler kan isoleres for at modvirke kondens og vanddryp i brønden. Vi bruger som regel ekspanderet polystyren (EPS – også kendt som flamingo) eller PE-skum på undersiden af låget, og afhængigt af temperaturforskelle og lokal luftfugtighed kan vi øge tykkelsen for at isolere og forhindre kondens.

Et udluftningsrør kan også bruges til at forebygge kondens.
I teknik- og pumpebrønde kan der fx være elektronik, der ikke tåler væde og fugt, og det kan forebygges med 1-2 udluftningsrør i dækslet, der udligner temperaturen på begge sider af dækslet.

Aflåsning

Skal brøndløsningen kunne aflåses? Så kan I vælge mellem flere forskellige muligheder:

1. Beslag til hængelås eller låsebolte – en enkel løsning, der blot kræver påmonterede beslag.

2. Slaskelås – en meget populær løsning, der automatisk låser låget ved lukning og derefter kræver dækselnøgle for at kunne åbnes igen.

3. EasyLock – en innovativ løsning, der kun skal drejes en kvart omgang for at låse låget op og herefter forbliver oplåst, indtil låsebolten bliver drejet tilbage. Denne løsning fungerer let og hurtigt og minder om en almindelig dørlås.

Kvalitetssikring

100 % made in Danmark

Vi er ISO-certificeret og giver, som en af de eneste i Nordeuropa, mulighed for CE-mærkning af dæksler. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen og kan producere med ganske kort varsel, fordi vi ikke er afhængige af eksterne leverandører rundt omkring i verden. Alt er danskproduceret af certificerede smede og svejsere. I 4050 Skibby.

Få uendelige muligheder med vores Design Wizard

Vi leverer skræddersyede letvægtsdæksler, der er fremstillet efter dine specifikke mål og behov. Gennem vores eksklusive Design Wizard giver vi dig mulighed for selv at designe og tilpasse dit letvægtsdæksel, så det opfylder dine nøjagtige krav.

Du kan vælge belastningsklasse, størrelse, materiale, montagehuller, type af låg, sikkerhedsrist, pakninger, skørtehøjde, låsebolte, indgraveringer, lågstøtte, fjedre, lakering og farve m.m.

  • Tilpas til mindste detalje
  • Mængderabat medregnes automatisk
  • Få pris og konstruktionstegninger

Skal vi tales ved?

Har I særlige udfordringer med at finde den rette løsning til kørebanedæksler, aluminiumsdæksler eller fx overfalsede dæksler – og har I spørgsmål om, hvordan I får indfriet jeres specielle behov – så tag os gerne med på råd fra projektets start.

Vi har mange års erfaring og hjælper jer gerne med at finde den optimale løsning. Vores dæksler udføres i højeste kvalitet ud fra de bedste teknologiske metoder og samtidig med øje for de gode, håndværksmæssige traditioner.