KØREBANEDÆKSLER

Specialtilpassede. Hele vejen

Kontakt os i dag

Kørebanedæksler

Vi specialfremstiller. I galvaniseret stål, rustfrit stål og i syrefast, rustfrit stål. Efter mål og individuelle ønsker.
Og stort set alt kan lade sig gøre. Vi vil i hvert fald gå langt for at finde en løsning, så længe den harmonerer med vores ønske om altid at levere et godt og funktionelt kvalitetsprodukt, der er til at betale.

Belastningsklasser

Fra landevej til landingsbane

Vi fremstiller stål– og aluminiumsdæksler i belastningsklasserne A15, B125, C250, D400, E600 og F900
– altså fra 1,5 tons til 90 tons. Dæksler til veje med almindelig bil- og lastbilstrafik vil typisk kræve belastningsklassen D400, der kan modstå op til 40 tons.

Dæksler af typen E600 bruges overvejende til industriområder – fx havneanlæg og godsterminaler, hvor trafikken er særligt tung – og brønddæksler i belastningsklasse F900 hører bl.a. til på flyvepladser i lufthavne, hvor kravene til styrke er allerhøjest. Et ståldæksel i belastningsklasse F900 kan modstå op til 90 tons.

Kvalitetssikring

100 % made in Danmark

Vi er ISO-certificeret og giver, som en af de eneste i Nordeuropa, mulighed for CE-mærkning af dæksler. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen og kan producere med ganske kort varsel, fordi vi ikke er afhængige af eksterne leverandører rundt omkring i verden. Alt er danskproduceret af certificerede smede og svejsere. I 4050 Skibby.

Skal vi tales ved?

Har I særlige udfordringer med at finde den rette løsning til kørebanedæksler, aluminiumsdæksler eller fx overfalsede dæksler – og har I spørgsmål om, hvordan I får indfriet jeres specielle behov – så tag os gerne med på råd fra projektets start.

Vi har mange års erfaring og hjælper jer gerne med at finde den optimale løsning. Vores dæksler udføres i højeste kvalitet ud fra de bedste teknologiske metoder og samtidig med øje for de gode, håndværksmæssige traditioner.