Process

Hvordan gør vi?

Kontakt os i dag

Dit dæksel – din sikkerhed

Dæksler fra J.E. Juncker er veldokumenterede, dimensionerede efter gældende standard (EN124), testede og godkendt. Hos os får du et holdbart og sikkert dæksel, der matcher dit behov. Processen er fastlagt for at sikre den optimale løsning, og vi indgår gerne i et rådgivningsforløb, for at finde det dæksel, der er bedst til netop dit projekt.

Dokumentation fra skitse til færdigt dæksel

Når du sender os en forespørgsel, vil du som det første modtage en skitse, der viser dit dæksel. Skitsen er vores udgangspunkt for den videre proces. Når du er klar til at igangsætte processen, udarbejder vi både en 3D- og en 2D-tegning af dit specialfremstillede dæksel. Det gør vi for at sikre, at du får præcis det dæksel, du ønsker. Vi sender tegningerne til godkendelse hos dig, inden vi igangsætter produktionen af dit dæksel. Når alt er godkendt, fremstiller vi dit dæksel.

7 sikre steps til det perfekte dæksel

3

1. Forespørgsel

Du sender en forespørgsel.
3

2. Skitsering

Vi udarbejder en skitse samt et tilbud på et specialfremstillet kloakdæksel.

3

3. Ordren placeres

Du placerer ordren på dit dæksel efter specialmål.

3

4. Tegninger udarbejdes

Vi udarbejder 2D- og 3D-tegning af dit dæksel og sender det til dig til godkendelse.

3

5. Godkendelse

Du godkender. (Hvis du har rettelser til tegningerne, producerer vi naturligvis en ny version og sender til din godkendelse)

3

6. Produktion

Vi igangsætter produktionen.

N

7. Levering

Dækslet er klar til levering og endelig dokumentation udarbejdes.

Skal vi tales ved?

Har I særlige udfordringer med at finde den rette løsning til kørebanedæksler, aluminiumsdæksler eller fx overfalsede dæksler eller har I spørgsmål om, hvordan I får indfriet jeres specielle behov? Kontakt os i dag og tag os gerne med på råd fra projektets start.