+45 70 444 362 info@jejuncker.dk

HISTORIE

Tradition for innovation

VIRKSOMHEDEN

Vores historie

J. E. Juncker A/S blev grundlagt i Øm i 1965. Af Jørgen Erik Juncker. Her lå virksomheden indtil 1983, hvor den flyttede til sin nuværende placering på Hovedgaden i Skibby.

Virksomheden begyndte som en klassisk smedje med fremstilling af rendestenskarme, asfaltkogere og transportmateriel, men har siden udviklet sig til at være Danmarks eneste ISO-certificerede producent med fuldt fokus på speciallavede dæksler og brøndgods – og en af de eneste producenter af CE-mærkede dæksler i hele Nordeuropa.

J. E. Juncker har i dag 1.600 m2 værksted og 20 medarbejdere, der sikrer, at vi kan levere egenproduktion i høj kvalitet med ganske kort varsel. Selvom teknologien har udviklet sig markant, og mange processer er blevet moderniseret og optimeret i årenes løb, hviler virksomheden stadig på et fundament af respekt for det gamle håndværk og dets traditioner. Flere af vores medarbejdere har da også været med lige siden Jørgen Erik Junckers tid.

Siden 2015 har J. E. Juncker været ejet og drevet af Søren Krag, der er uddannet maskiningeniør og har praktisk baggrund som værktøjsmager.