+45 70 444 362 info@jejuncker.dk

Firkantet brønddæksel

Dæksler efter mål. Til alle formål

Kontakt os i dag

SPECIALFREMSTILLING EFTER MÅL

Yes, sir!

Hos J. E. Juncker får I det, som I vil have det. Vi specialfremstiller brønddæksler i stål og aluminium i præcis den størrelse og form, I vil have. Med andre ord laver vi både tunge dæksler og letvægtsdæksler, præcis som I ønsker dem. Runde, firkantede, med fast karm, flydende karm – og med eller uden hængsler. I de størrelser og belastningsklasser, I har behov for. Kan det lade sig gøre på forsvarlig vis, er vi aldrig blege for at tage en udfordring på os.

Je Juncker Design Wizard

Prøv vores prisberegner

Start prisberegner

Typer af firkantede brønddæksler

Kørebanedæksler

Vi fremstiller typisk firkantede brønddæksler til tung trafik i galvaniseret stål. De kan bruges til alle formål og dimensioneres til belastningsklasserne B125 og opefter (C250, D400, E600 og F900) – omsat til vægt svarer det til belastninger på mellem 12,5 tons og 90 tons.

Letvægtsdæksler

Vi laver som regel vores firkantede letvægtsdæksler i søvandsbestandigt aluminium med eller uden overfladebehandling i belastningsklassen A15 (1,5 tons) og under. Vores letvægtsdæksler er velegnede til fx pumpebrønde, spildevandsbrønde, fjernvarmebrønde og teknikbrønde.

Kvalitetssikring

100 % made in Danmark

Vi er ISO-certificeret og giver, som en af de eneste i Nordeuropa, mulighed for CE-mærkning af dæksler. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen og kan producere med ganske kort varsel, fordi vi ikke er afhængige af eksterne leverandører rundt omkring i verden. Alt er danskproduceret af certificerede smede og svejsere. I 4050 Skibby.

Få uendelige muligheder med vores Design Wizard

Et firkantet brønddæksel efter dine specifikke behov og mål? Vi har løsningen. Vores unikke Design Wizard giver dig mulighed for selv at designe og tilpasse dit dæksel, så det nøje opfylder dine specifikke krav.

Du kan vælge belastningsklasse, størrelse, materiale, montagehuller, type af låg, sikkerhedsrist, pakninger, skørtehøjde, låsebolte, indgraveringer, lågstøtte, fjedre, lakering og farve m.m.

  • Tilpas til mindste detalje
  • Mængderabat medregnes automatisk
  • Få pris og konstruktionstegninger

Skal vi tales ved?

Har I særlige udfordringer med at finde den rette løsning til kørebanedæksler, aluminiumsdæksler eller fx overfalsede dæksler – og har I spørgsmål om, hvordan I får indfriet jeres specielle behov – så tag os gerne med på råd fra projektets start.

Vi har mange års erfaring og hjælper jer gerne med at finde den optimale løsning. Vores dæksler udføres i højeste kvalitet ud fra de bedste teknologiske metoder og samtidig med øje for de gode, håndværksmæssige traditioner.