Brønddæksler, der dækker jeres behov

Dæksler med dimensionering

Med vores banebrydende 3D-tegneprogram producerer vi dæksler, der dækker jeres specifikke behov uanset om det er almindelige dæksler eller specialdæksler til større eller mindre brønde.

Dæksler udføres i højeste kvalitet ud fra de bedste teknologiske metoder og samtidig med øje for håndværksmæssige traditioner.

Dæksler efter mål

Vores dygtige smede sikrer sammen med vores topmoderne dimensioneringssystemer den bedste kvalitet af dæksler i markedet.

Vi leverer dæksler i galvaniseret stål, rustfrit stål og aluminium

  • Dæksler til fjernvarmebrønde
  • Dæksler til teknikbrønde
  • Dæksler til spildevandsbrønde
  • Dæksler til pumpebrønde

Anonyme Brønddæksler

Anonyme brønddæksler kan være løsningen, når du gerne vil skjule dæksler i større belægninger eller på åbne pladser. Anonyme brønddæksler  falder i ét med omgivelserne, fordi man lægger belægningssten ned i låget og derved skjule både låg og hængsler.

Vi producerer de anonyme brønddæksler ud fra jeres specifikke ønsker.

IMG_1474

Har du brug for et dæksel? - Kontakt os i dag!

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked

 

Rådgivning og projektsamarbejde

Vi samarbejder med en lang række af entreprenører og rådgivende ingeniører  i det offentlige og i det private erhvervsliv.

Har I særlige udfordringer med at finde den rette løsning – eller andre spørgsmål om, hvordan I får indfriet jeres specielle behov – så tag os gerne med på råd fra projektets start. Vi har mange års erfaring og hjælper jer gerne med at finde den optimale løsning.