+45 70 444 362 info@jejuncker.dk

Brøndgods

Danskproduceret. Ukompliceret.
Se produkterneKontakt os i dag

Brønddæksler, rendestenskarme og kloakriste efter mål

Hos J. E. Juncker står vi for Danmarks største produktion af brøndgods i smedejern. Derfor kan vi hurtigt og effektivt levere brønddæksler, kloakriste og rendestenskarme efter både standardmål og specialmål.

Vi leverer som udgangspunkt alle produkter sortmalede, galvaniserede eller uden overfladebehandling, men har I særlige ønsker til materialer og dimensioner, går vi langt for at imødekomme dem også.

Vi har intet lager med hyldevarer. Alt bliver produceret efter ordre, og alle vores processer er baseret på solidt, dansk håndværk.

Kontakt os med din specifikke opgave. Vi leverer hurtigt og præcist efter dine mål og ønsker.

Søger du et kloakdæksel eller en rist, der ikke har standardmål, kan du kontakte os på 70 444 361 eller på info@jejuncker.dkVi har stor erfaring i specialfremstillede brønddæksler og andre produkter i smedejern.

Kvalitetssikring

100 % made in Danmark

Vi er ISO-certificeret og giver, som en af de eneste i Nordeuropa, mulighed for CE-mærkning af dæksler. Vi har mere end 50 års erfaring i branchen og kan producere med ganske kort varsel, fordi vi ikke er afhængige af eksterne leverandører rundt omkring i verden. Alt er danskproduceret af certificerede smede og svejsere. I 4050 Skibby.

Kontakt os

Har du et behov eller et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os

Kontakt os47 52 87 00