Brønddæksel

Skræddersyede brønddæksler tilpasset dit specifikke projekt

Kontakt os i dag

Specialfremstillet brønddæksel

Vi er specialister i at producere dæksler, der er skarpt tilpasset dit specifikke projekt, og vi sikrer dig fuld dokumentation i hele processen. Vores brønddæksler er dimensionerede dæksler, der dækker dit behov.

Når du sender en forespørgsel til os, vil du som indledning til samarbejdet modtage et tilbud med en skitse på dit specialfremstillede dæksel. Vi udarbejder både 3D- og 2D-tegning, når du fx bestiller et firkantet brønddæksel eller et letvægtsdæksel efter mål.

Vi sikrer os altid din godkendelse, inden vi sætter dit brønddæksel i produktion. Kontakt os i dag og få mere at vide om vores specialfremstillede brønddæksler.

Typer af brønddæksler

Firkantede brønddæksler

Søger du et firkantet brønddæksel tilpasset dit behov? Klik her og læs mere om vores firkantede brønddæksler.

Brønddæksel letvægt

Et letvægtsdæksel eller et dæksel i aluminium, der er specialfremstillet efter dine mål kan være den rette løsning afhængigt af dit projekt.

Flere muligheder

Dæksler med international godkendelse

Vi samarbejder i dag med en lang række virksomheder på nationalt og internationalt niveau, og har skabt et gennemtestet produktionssystem, som sikrer dæksler, der er nøjagtig tilpasset dit projekt.

De specialfremstillede brønddæksler er testede og godkendt såvel hos Teknologisk Institut som hos ledende, internationale, rådgivende ingeniører. Alle vores dæksler udformes efter gældende standarder (EN124).

Vi kan desuden levere både dimensionerede beregninger og nedbøjningssimuleringer fra Finite Element Analysis på alt fra galvaniserede dæksler til almindelige ståldæksler.

Vandtætte dæksler med dimensionering

Vores dygtige smede sikrer sammen med vores topmoderne dimensioneringssystemer den bedste kvalitet af dæksler i markedet. Med vores banebrydende 3D-tegneprogram producerer vi dæksler, der dækker jeres specifikke behov, uanset om det er almindelige dæksler eller specialdæksler til større eller mindre brønde.

Vores brønddæksler leveres således med fuld dokumentation i 3D.

Har du behov for et vandtæt dæksel, kan vi levere dæksler, der er vandtætte ved op til 1 meters vandsøjle i 24 timer.

Anonyme dæksler

Anonyme brønddæksler kan være din løsning til projekter, hvor du eller din kunde, har særlige ønsker til design og udseende i et område. Vi leverer anonyme dæksler med belægningssten, asfalt eller lignende.

De anonyme dæksler leveres naturligvis ved hjælp af samme professionelle og tekniske udformning som vores øvrige dæksler.

Minimum åbne/lukkekraft

Ved hjælp af et avanceret beregningsprogram, vi har udviklet, kan vi garantere, at dit ønske til åbne- og lukkekraft er sikret i hele lågets bevægelse, uanset om det er et letvægtsdæksel eller et tungt låg med brosten i låget.

Vores løsning ligger i konstruktion af dækslerne. Vi placerer flere typer fjedre flere forskellige steder i dækslets låg og karm. Vi hjælper gerne med forslag til dine projekter.

Brøndetyper

Vi designer dæksler til følgende typer af brønde

1. Fjernvarmebrønde

2. Teknikbrønde

3. Spildevandsbrønde

4. Pumpebrønde

Skal vi tales ved?

Har I særlige udfordringer med at finde den rette løsning til kørebanedæksler, aluminiumsdæksler eller fx overfalsede dæksler – og har I spørgsmål om, hvordan I får indfriet jeres specielle behov – så tag os gerne med på råd fra projektets start.

Vi har mange års erfaring og hjælper jer gerne med at finde den optimale løsning. Vores dæksler udføres i højeste kvalitet ud fra de bedste teknologiske metoder og samtidig med øje for de gode, håndværksmæssige traditioner.

Kontakt os

Har du et behov eller et spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os

Kontakt os47 52 87 00